Startersbegeleiding

De veelheid aan regels, formulieren en procedures waar u als startende ondernemer mee te maken krijgt, maken het u niet makkelijker. Soms is het woud aan regelgeving en procedures zelfs aanleiding tot het volledig afzien van een ondernemersavontuur. Wij helpen u en begeleiden u bij het opstarten van een eigen onderneming! Samen met u maken wij een ondernemingsplan en werken prognoses uit. Wij denken met u mee op fiscaal vlak maar ook op gebieden als productaansprakelijkheid, personeelszaken en rechtsvormkeuze. Zodra u dan goed geïnformeerd echt van start gaat, verzorgen wij desgewenst uw administratie en bespreken aan de hand hiervan of uw plannen ook daadwerkelijk gerealiseerd worden. Uiteraard voorzien wij u tijdig van de juiste en relevante informatie ten behoeve van uw besluitvorming.

Als starter dient u zich aan te melden bij de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst en zult u een zakelijke rekening moeten openen. Graag staan wij u bij in de contacten met deze en eventuele andere externe partijen. Soms is er een kredietfaciliteit noodzakelijk. In dit financieringstraject zijn wij u graag van dienst. Wij zorgen ervoor dat de administratieve lastendruk verlaagd wordt zodat u zich kan richten op hetgeen daadwerkelijk van belang is, namelijk uw onderneming.

Wilt u weten wat wij voor u als starter kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. U kunt hiervoor uiteraard ook het contactformulier gebruiken.

Indien u een vertegenwoordiger bent van een buitenlandse vennootschap die van plan is een onderneming te starten in Nederland vind u hier meer informatie.