Interim financials

Interim financieel experts

Als u op zoek bent naar tijdelijke hulp van een financieel expert kunnen wij u van dienst zijn. Door middel van detachering ondersteunen we u op financieel-administratieve functies. Vooral in tijden van onderbezetting is dit prettig. Maar ook wanneer u (extra) specifieke financiële expertise nodig heeft of (tijdelijk) capaciteitsuitbreiding zoekt.

Onze interim financials richten zich in samenspraak met u op het zeker stellen van de continuïteit van uw onderneming en op het optimaliseren van uw bedrijfsproces met een heldere, persoonlijke en professionele aanpak. Hun taken variëren van het uitvoeren van complexe geconsolideerde maand- en jaarafsluitingen en implementaties van financiële systemen tot het voorbereiden van accountantsmappen. Wij bieden een flexibele inzet van financiële vakmensen, die kunnen bogen op jarenlange (veelal KPMG en PwC) ervaring en die, indien noodzakelijk, altijd kunnen terugvallen op de expertise en ondersteuning van specialisten op ons kantoor en binnen ons netwerk.

Flex controller

Een controller is verantwoordelijk voor het proces van planning en control binnen een organisatie. De controller ziet als bedrijfseconomisch onderzoeker toe op de efficiëntie en effectiviteit van de ondernomen activiteiten en adviseert de (financiële) leiding van het bedrijf.

Veel ondernemingen hebben de behoefte aan een controller maar bezitten nog onvoldoende schaalgrootte voor een controller op fulltime basis. Weer andere ondernemingen hebben behoefte aan een (tijdelijke) controller als gevolg van reorganisatie, ziekte of zwangerschap. Wij bieden de mogelijkheid een Flex Controller op abonnementsbasis aan te trekken.

De voordelen van een dergelijk abonnement zijn:

  • dienstverlening op maat administratie is altijd op orde
  • geen vast arbeidscontract
  • geen secundaire arbeidskosten
  • actuele bedrijfsinformatie
  • lagere accountantskosten

Flex Admin

Binnen ondernemingen kan per seizoen of periodiek een capaciteitsprobleem op de administratieve afdeling ontstaan. Tot voor kort was een onderneming met een periodiek capaciteitsprobleem min of meer gedwongen haar toevlucht te zoeken tot (vast) personeel of uitzendkrachten. De nadelen hiervan zijn duidelijk; vast personeel vraagt een (forse) investering, (net) ingewerkte uitzendkrachten zijn vaak na een bepaalde periode niet meer beschikbaar.

Wij hebben door vraag uit de markt het Flex Admin abonnement ontwikkeld. Door dit abonnement heeft u die ondersteuning die gewenst is, zonder hierbij vast personeel aan te trekken, en toch te profiteren van voordelen van een (veelal) ‘vaste’ kracht. Op ieder administratief niveau hebben wij een ervaren medewerker voor u ter beschikking. Onze ervaren medewerkers zijn inzetbaar vanaf één dagdeel per maand en uiteraard wanneer u dat wenst. Buiten ondernemingen met periodieke capaciteitsproblemen is een Flex Admin abonnement buitengewoon geschikt voor groeiende ondernemingen.